DIY Betonhusene

…Ja mere beton:) Husene her er lavet ud af gamle mælkekartoner. Der er stadig MEGET beton i min 25 kilos pose, så hvad mon det næste beton projekt bliver:)

Inspirationen er fundet på Facebook i gruppen der hedder “Kreativ Beton”.

2014-01-12 12.10.19 2014-01-12 12.09.12

2014-01-12 12.11.10 2014-01-12 12.11.00  

Advertisements

12 thoughts on “DIY Betonhusene

 1. Ih hvor er se fine. Kunne virkelig godt tænke mig, når du lavede alle de spændende ting, at du tager billeder undervejs i forløbet. Hvordan får man lavet taget på husene?

  God dag
  Hilsen Camilla Kate

  1. Tusind tak Camilla Kate. Kan godt forstå du efterspørger flere billeder af processen og jeg lover, jeg skal gøre alt hvad jeg kan, for at få taget nogle flere billeder:) I min iver for at lave tingene, for jeg desværre for det meste bare ikke taget nogen. God dag til dig også:) PS. Jeg lægger lige et billede op af skabelonen til mælkekartonerne på facebooksiden senere.

 2. Hej Louise
  Hvor lavet du bare mange fine ting 🙂 Blev lige helt optaget af din blog!
  Jeg har selv eksperimenteret lidt med beton. Hvilken slags (evt mærke) bruger du?
  Kh Iben

  1. Hej Iben. Tusind tak og hvor er det skønt at du kan lide bloggen!! Håber du får en masse inspiration. Jeg køber faktisk bare det der er billigst. Min stedfar var ved at falde bagover over at jeg havde givet 105 kr. for 5 kilo i Silvan og blev derfor straks sendt i Jem og Fix, hvor jeg købte 25 kilo til 84 kr.:) Der er dog nogle slags, som kun egner sig til nedstøbning af pæle osv, som kan udarte sig forskelligt. Det ville jeg nok ikke bruge, med mindre at man gerne vil have et ret rustikt og uens look. Men ellers kan du læse bagpå. Jeg ville nok holde mig til det, som bare skal blandes op med vand ellers skal man selv til at tilsætte sand. Dejlig aften til dig:) Louise

 3. Hej Louise.
  Hvordan har du lavet diamanten af beton? Har du en guide jeg bare ikke har set?
  Tusind tak for rigtig mange inspirerede diy’s. Jeg glæder mig helt til at flytte hjemmefra og kaste ud i alle projekterne 🙂

  1. Hej Mette:)

   Ja der er også en guide til diamanten. Du skal bare finde diamanten her på siden:) Der er et link til en skabelon du kan printe ud. Håber du kan finde den! Du skal nok et stykke ned af siden;)

 4. Hej!

  Har du lavet en guide til kassen med diamantpæren? Jeg vil nemlig gerne selv lave den men er i tvivl om hvordan, og kan ikke umiddelbart finde det nogle steder?

  Mvh 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s